top of page

Team

Oprichters

CF058618.jpg

Rudy Mattheus - Oprichter

 

Rudy Mattheus is lid van verschillenden raden van bestuur binnen de gezondheids- en technologiesector. Hij is mede-oprichter van Curam Domi en staat in voor de strategie. Rudy's persoonlijk verhaal is de drijfveer achter de oprichting van Curam Domi. 

 

"Je eigen doel bereik je met doorzetting en passie."

Cindy.png

Cindy Jonckman - CEO en Oprichter

 

Cindy Jonckman is een academische professional met verscheidene jaren ervaring als directie in de gezondheidssector. Ze is CEO en co-founder van Curam Domi en zorgt voor de verdere strategische ontwikkeling alsook uitbouw van de nodige partnerships.

"Dankzij innovatieve technologieën, datacaptatie en patient experience maken we het verschil voor onze cliënt. "

Team Glabbeek

CF058595.jpg

Marit Putzeys – Hoofdkinesitherapeut

 

Specialisaties: Bijzondere beroepsbekwaamheid - Neuromotorische revalidatie 

 

Personen met een neurologisch probleem staan vaak voor een intensief kinesitherapeutisch traject. Daarom vindt Marit het belangrijk om een goede band op te bouwen en de persoon in zijn totaliteit te benaderen. Vandaag schoolt Marit zich voortdurend bij, met specialisaties in de ziekte van Parkinson, de neuromusculaire patiënt, manuele therapie bij neurologische patiënten ...

 

Levensmotto: Smile, it’s free therapy! 

CF058584.jpg

Marta Decoene – Kinesitherapeut

 

Specialisaties: posttraumatische revalidatie, geriatrische revalidatie en revalidatie van de wervelkolom (muscoloskeletaal)
 

Tijdens de revalidatie vindt ze een goede samenwerking met de cliënt zeer belangrijk. Marta haalt er voldoening uit om samen een kinesitherapeutisch traject uit te stippelen en samen te werken naar kleine of grote doelen. Gedurende dit traject wordt steeds gezocht naar een goede balans tussen belasting en de mogelijke belastbaarheid. Hierbij ligt de focus op een actief herstel dat indien nodig aangevuld wordt met manuele en/of myofasciale technieken.

 

Levensmotto: Blijf steeds jezelf met respect voor anderen.

Team Lommel

Jan.jpg

Jan Hendrickx - Kinesitherapeut 

 

Specialisaties: orthopedische revalidaties en sportrevalidaties/blessurepreventie 

 

Vanuit zijn ervaring als basketbaltrainer leerde Jan dat trainen veel meer kan zijn dan het inoefenen van een bewegingsvaardigheid, of het verbeteren van je fysieke prestatie. Het delen van je passie voor sport en bewegen, is wat mensen ertoe aanzet om dagelijks en met plezier te sporten, te bewegen en te leven. Recente volgde hij enkele bijscholingen rond dry needling en sportspecifieke revalidaties.  

Levensmotto: Practice what you preach

CF058595.jpg

Sander Brion - Kinesitherapeut 

 

Specialisaties: sportrevalidatie en revalidatie van de wervelkolom (muscoloskeletaal)

 

Sander is bijzonder geïnteresseerd in de relaties tussen motorische controle, transfer van training en reëducatie van ‘mind-muscle connection'. Vandaag schoolt Sander zich voortdurend bij, met recente specialisaties in inspanningsastma & dry-needling.

Sander heeft als trainer/sportkinesitherapeut ervaring met het begeleiden van zowel recreationele als professionele sporters.

 

Levensmotto: Hou steeds vast aan je jeugdig enthousiasme! 

bottom of page