top of page

Ons verhaal

Bij Curam Domi geloven wij dat beweging en levenskwaliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij geloven ook dat beweging voor iedereen anders is. Een profsporter heeft andere doelen dan een revaliderende patiënt. Wij ondersteunen het hele spectrum aan bewegingsnoden.

Wij hebben bij Curam Domi een holistische aanpak: van Healthy Lifestyle tot Preventie en Revalidatie. Daarnaast geloven we in het belang van de thuisomgeving om op elk moment, op je eigen tempo, aan je doelen te werken en veerkrachtiger in het leven te staan. Als voorloper in welzijn en levenskwaliteit hebben we de Curam Domi Academy opgezet, om ervaringen en expertise te delen met andere zorgprofessionals.

 

Wij zijn gestart met Curam Domi vanuit onze eigen ervaringen. De echtgenote van Rudy Mattheus, mede-oprichter van Curam Domi, heeft een intensief traject afgelegd na een oncologische diagnose. Daar heeft Rudy persoonlijk ervaren hoe belangrijk een persoonlijke aanpak is, een aangename omgeving én het tastbaar maken van vooruitgang en doelen. Dankzij Ril is Curam Domi ontstaan. Samen met ons ervaren team zetten we ons iedere dag in om mensen te helpen bewegen op hun tempo.

_DSC0442.jpg
bottom of page